Hem/Sökmotoroptimering Göteborg

Sökmotor­optimering ger dig fler besökare långsiktigt

Rikkon erbjuder sökmotoroptimering på er nuvarande hemsida eller på en helt nygjord webbplats. Det innefattar att säkerställa kvalitén på hemsidans koduppbyggnad, texter, bilder och funktioner. Dessutom skapar och hanterar vi företagets profiler hos de stora sökmotorerna och gör en genomgång av vilka sökord som är relevanta för just ert företag.

Genom sökmotoroptimering förbättras en hemsidas chanser till att placera högt i listorna hos sökmotorerna. Det finns många taktiker för att uppnå en hög placering, men den som håller bäst över tid är att erbjuda det bästa innehållet med den bästa användarupplevelsen och ge ett trovärdigt och seriöst intryck. Därtill måste innehållet märkas upp strukturerat i koden för att sökmotorerna skall kunna avgöra sidans innehåll.

Självklart vill vi också att era besökare konverterar, det vill säga köper era produkter, lägger en offertförfrågan eller går vidare med ert företag. Det är ett pågående arbete med konverteringsoptimering, som aktivt mäts och analyseras.

Sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att öka antalet besökare till ens hemsida. Förutom att oftast vara en bestående förbättring behöver man inte, till skillnad från vid onlineannonsering, betala varje gång någon klickar på en länk till ens webbplats. Det som kan kallas nackdelen jämfört med annonsering är att det krävs bättre innehåll än konkurrenterna för att hamna högt upp i resultatlistan snarare än mer pengar.

Varför står det Sökmotoroptimering Göteborg i rubriken?

Förutom att vi finns i Göteborg är det enklare att ta sig högt upp hos sökmotorer med lokala söktermer, det gäller även för oss. Vi hjälper givetvis kunder över hela landet, men om ni finns i Göteborg har vi möjlighet att träffas och diskutera hur sökmotoroptimering kan förstärka er synlighet och lönsamhet.

Sökmotoroptimering är att framhäva innehåll på bästa sätt

Sökmotoroptimering till toppen

Dina kunder söker

Självklart skall du synas i topp

Vet du vilka söktermer dina kunder använder för att hitta företag i din bransch, eller ditt företag specifikt? Vi gör en nulägesanalys och tittar på vilka framtida möjligheter som finns för att ditt företag skall hamna högst på relevanta sökord.

Först synas, sedan tjäna

Vi hjälper till med konverteringsoptimering.

Ett högt besökarantal är en förutsättning för att tjäna pengar på din hemsida. Men det räcker inte med bara besöket, de ska helst konvertera också. Det innebär att begära en offert, beställa en produkt – helt enkelt interagera med ditt företag. Vi ser till att så många som möjligt konverterar. Det kallas aktiv konverteringsoptimering.

Konverteringsoptimering

Sökmotoroptimering är marknadsföring 24/7

Rikkon lyfte verkligen vår hemsida, vi syns på Google under fler sökord och på bättre positioner. Många nya kunder!

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering?

Ja,

och