Hem/Onlineannonsering med Google Adwords

Online­annonsering ger dig nya besökare snabbt och effektivt

Onlineannonsering med Google Adwords ger er hemsida en extra skjuts. Genom annonsering har ni chans att hamna i de tre översta sökresultaten på era utvalda söktermer, där enbart betalda länkar syns. Det handlar dock inte enbart om att synas – varje annons skall leda fram till rätt landningssida på er webbplats och generera så mycket förtjänst som möjligt. Det är sådant som vi arbetar med.

Hur mycket är ett besök från någon som söker efter er produkt värt? Onlineannonsering betalas per klick – därmed vet ni att varje krona ni spenderar har genererat ett besök på er hemsida. Till skillnad från sökmotoroptimering slår onlineannonsering igenom direkt och dina länkar syns på bara några minuter.

Onlineannonsernas pris baseras både genom auktion per sökord och på er hemsidas kvalité. Med en välgjord hemsida får ni billigare annonser med större chans att placeras i topp på söklistan. Det är en kombination av bra innehåll, god sökmotoroptimering och ett gott rykte (länkar till er sida från andra webbplatser) som påverkar.

Vi bistår med att göra en analys över vilka sökord som är aktuella för ert företag, skapa annonserna och följa upp genom både rapporter och finjusteringar. Vi arbetar även med negativa sökord för att säkerställa att ni inte betalar för sökord som inte är relevanta.

Annonsera på Google redan idag!

AdWords Annonstillägg

Sökresultat med tillägg

Visa mervärde redan hos sökmotorn

När du annonserar på Google med Adwords kan du välja gratis tillägg som visas tillsammans med din länk. Det kan till exempel vara din adress, ditt telefonnummer, recensioner eller undersidor. Det sticker ut extra mycket och ökar chansen till fler besökare.

Sök eller display?

Rätt fokus för ditt företag

Söknätverket i Google Adwords är textannonser som visas när någon söker efter era utvalda sökord. Displaynätverket visar bild- & videoannonser på miljontals hemsidor – för dig som vill sprida ditt varumärke. Vi guidar dig i valmöjligheterna.

Sök eller Display

Mätbar marknadsföring som lönar sig.

Vill du ha hjälp med online­annonsering?

Ja,

och