Hem/Hemsidor

Hemsida till ditt företag eller din förening?

Grunden för ett företags närvaro på internet är hemsidan. Med Rikkon som leverantör får ni en modern hemsida med WordPress som grund byggd med framtidssäkra verktyg. Det är en populär plattform som ständigt uppdateras med oändliga anpassningsmöjligheter för att passa just era behov.

Genom att basera hemsidan på WordPress underlättas också arbetet med sökmotoroptimering, vilket i sin tur gör onlineannonsering både billigare och bättre för framtida behov. WordPress möjliggör för er att själva uppdatera sidor och göra nya inlägg med ett enkelt, Word-liknande gränssnitt om ni vill, annars hjälper vi också till med att uppdatera hemsidan.

Vi ser också till att hemsidan är mobilanpassad, så att besökare som använder mobiltelefoner eller surfplattor får en bra användarupplevelse.
Det är en självklarhet idag.

Med en hemsida från Rikkon får du även besökarstatistik från Google Analytics och utförliga rapporter med vilka sökord som lett till er hemsida. Om ni saknar webbhotell idag hjälper vi även till med att starta upp både domän, hemsida och mail.

Kontakta oss för en offert

En modern hemsida ger ett gott intryck

Synlighet och lönsamhet

En hemsida skall gå med vinst

Vi ser till att den gör det.

Hos Rikkon ligger synlighet och lönsamhet i första rummet. En häftig hemsida som ingen ser är bara föremål för företagets inre beundran. Vi använder oss av anpassningsbara, moderna, toppsäljande designer som vi formar efter era behov, men lägger allra mest tid på att göra hemsidan till en vinstmaskin för Ert företag. Det gör vi genom aktiv sökmotoroptimering.

Företag behöver synas

Även i mobilen.

Vi arbetar med responsiva, mobilanpassade hemsidor. Det spelar ingen roll om din kund använder sin mobiltelefon – ditt företags hemsida skall ändå erbjuda det kunden vill ha. En responsiv, modern hemsida anpassar sig för att ge besökaren den bästa användarupplevelsen. Det är sådant som ger ett gott intryck och högre förtroende.

Synlighet och lönsamhet

En levande hemsida är en intressant hemsida

Vill du ha hjälp med ditt företags hemsida?

Ja, min mail är: