Hem/Extern Webmaster från Rikkon tar hand om din hemsida

Anlita en Extern Webmaster från Rikkon

Har ditt företag ingen hemsida, eller en som inte är uppdaterad på länge? Du kanske vet med dig att du egentligen borde ta tag i det där med hemsidan, att du borde ordna en modernare plattform och uppdatera innehållet – men du har själv inte lust att lägga ner tiden som krävs för att hemsidan ska bli modern och dessutom hållas uppdaterad framöver.

Då bör du anlita oss som extern webmaster. Vi tar hand om hela utvecklingen av din hemsida, från struktur till innehåll, sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Administration, underhåll och löpande uppdateringar av text och bild. Desto bättre vi utvecklar din hemsida, desto fler besökare och nya kunder får du. Vi jobbar mot samma mål – och det betyder vinst för oss båda.

  • En modern hemsida
  • Kontinuerligt uppdaterad
  • Fler besökare och kunder till dig blir vårt gemensamma mål
  • En dedikerad webbansvarig
Kontakta oss för en offert

Med en extern webmaster får du fler besökare – och tid över

Om det går bra för dig går det bra för oss

Istället för att investera i en hemsida för flera tusen kronor och se den bli utdaterad både teknikmässigt och innehållsmässigt kan vi som extern webmaster se till att ert innehåll är relevant och kontinuerligt lockar fler besökare och fler köpare. Det är en överenskommelse som vi båda tjänar på.

Kontinuerlig statistik

Varje månad skickar vi ut en rapport från Google Analytics som visar hur det har gått för din hemsida. Du får självklart också egen tillgång till statistiken och kan själv titta när som helst. Vi vet att du bara är intresserad av relevant trafik – därför filtrerar vi bort både spam och bottar och räknar endast verkliga, relevanta besökare. Sådana som du kan tjäna pengar på.

Uppdateringar ingår

Textuppdateringar på hemsidan ingår givetvis. Vi är måna om att hemsidan är relevant, korrekt och tillförlitlig. Därför kan du alltid skicka nya blogginlägg och bilder eller uppdaterade produkt- och tjänstetexter. För att vi ska kunna sköta vårt arbete kan vi dock behöva anpassa texterna för att sökmotoroptimera sidan.

Större designarbeten ingår inte, utan debiteras i förekommande fall separat.  Vi arbetar med moderna verktyg som möjliggör många designer, men vår primära roll som extern webmaster är att skapa en vinstdrivande hemsida snarare än att vinna pris för häftigast design. Ett exempel på en designvariant som ingår är sidan som du tittar på just nu.

Finns det något att tveka på?

Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar. Du når oss på telefon 0707-94 94 11, info@rikkon.se – eller varför inte kontaktformuläret här bredvid?

Välkommen till Rikkon!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din hemsida

Ditt meddelande