Hem/Sökmotoroptimering/Lansering av Recensi – Recensionshanteraren

Nu lanserar vi vår nya tjänst Recensionshanteraren – ett effektivt verktyg för att skaffa kundomdömen, feedback och recensioner, på Google, Facebook och din egen sida.

Allt fler läser recensioner och omdömen på nätet innan ett köp, och de flesta börjar på Google. Med Recensionshanteraren uppmuntrar du dina kunder att lämna recensioner på Google, som syns direkt i sökresultatet, eller andra recensionssajter. Du ger dina kunder möjlighet att själva välja vilken plattform de vill lämna en recension på – Google, Facebook, Trustpilot, LinkedIn med flera. Systemet låter dig också samla in feedback om ditt företag, så att du kan förbättra ditt företag med direkt respons från dina kunder om vad du gör bra och vad du kan göra bättre.

Med omdömeswidgeten som du enkelt lägger in på din hemsida kan du även få stjärnor att visas direkt i Googles sökresultat för dina tjänster, genom Schema-uppmärkning. Med ett gott omdöme redan i sökresultatet höjer du klickfrekvensen till din hemsida, även om du inte ligger allra högst upp.

Användargenererat innehåll i form av omdömen kan också stärka din sidas sökmotoroptimering och höja din konverteringsgrad.

Testa tjänsten med öppet köp i 30 dagar och se effekten av recensionshantering.

 

About the Author:

Rikard har arbetat med marknadsföring genom fysiska och digitala kanaler sedan 2008. Han kommer senast från ett arbete som kvalitetsbedömare av sökmotorresultat och skrev innan dess sin kandidatuppsats om annonsblockeringens effekter på nätet. Med stort intresse för allt som hör webben till och goda kunskaper inom sökmotor­optimering och online­annonsering hjälper han till med ökad synlighet och lönsamhet för både små och stora företag.

Lämna en kommentar